Valla ben yaparım. Whatsapp benim özelim teknosa olsan whatsappdan yazıp telefonu satalım sana desen alır parasını da ödemem.
Satış usulü diye bişey var. Satış ahlakı düzeni diye bişey var. Benim mantığımı anlamamışsın. Mesela senin kapına çiğköfteci kartını yapıştırıp gidiyor umrumda olmuyor senin. Ben zabıtayı arayıp şikayet ediyorum. Adama da bidaha kapıma reklam getirirseniz ya reklam parası ödeyin ya da dava açarım diyorum.
Diğer çiğköfteci tanıtım düzenlesin bedava dağıtsın bizimkide kapılar babasının malıymış gibi reklamını assın. Veya taksici farketmez. Bir taksici reklam versin uygulama yaptırsın diğeri bir çocuğa 1000 lira versin 10 gün de çocuk bütün ilçenin kapılarına asar valla oooh. Mis.
Öyle bir dünya yok. İşi yaptırıp parasını da ödememki whatsappdan bu işi yapmasın. Köylü kurnazlığı başka ticaret başka. Serbest piyasa başka.
Tamamdır hocam ne olduğunuzu anladım. Bugün başkasını çarpan yarın r10 düzgün satıcı iyi müşteri demez bizi de çarpar. Sizinle hiçbir şekilde iş yapmamak dileğiyle. Alıntı yapmanıza gerek yok engelli listeme alacağım. Bozuk zihniyetle İş yapıp kazanmak bana göre değil.