pharmacist35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google konum doğrulama kodu satıyorum, 2 kere taban fiyatı ihlali yüzünden ban yedim bunlara itirazım yok, parasal olarak çok sıkışıktım ( hala öyleyim) kira faturalar vs yüzünden kural ihlali yaptım ( pm den ulaştım falan ) burda mod arkadaşlar haklı. Ama son yediğim 1 haftalık banın haksız yere olduğunu düşünüyorum , defalarca kez mail attım , arkadaşlarla ulaşmaya çalıştım , ban itirazında bulundum ama dönüş olmadı. Şimdi sorum şu toplu satışlarda indirim yasak mı serbest mi? Yasaksa açık açık serbest bir şekilde toplu fiyattan satış yapanların konusu neden kapanmıyor neden ban yemiyorlar? Yok serbestse neden ben neden ban yedim? ( Ban açıklamama bırakılan linkte ' Toplu alımlarda indirim devam ediyor ' bunu yazdığım için mod arkadaş (https://www.r10.net/1077923143-post38.html ) 1 hafta banladı). Hala anlamadım toplu satışlarda indirim yasak mı serbest mi ?
yasaksa tüm üreticiler banlanmalı binlerce satış yaptılar ? Değilse ben neden banlandım toplu indirim yazdım diye?
Kardeşim sürekli ağlıyorsun, sürekli ağlıyorsun nedir bu? Bir defa yazdın durumunu vs tamam da her açtığın konuda bir şikayet, bir ağlama vs yeter artık. Sadece senin mi durumun böyle? Belki senden daha da kötü durumda olan arkadaşlarımız var ama senin gibi sürekli burada ağlayan kimse yok. Ben hayatımda ilk defa görüyorum bu kadar Şükürsüz birini.