alaboru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediğin gibi sıcak içecekler tüketmek... Öğretmenler odasında bu yüzden çay kahve boldur. Çok konuşmaya bağlı olarak ağrı, acı sıklıkla oluyor... Pastil de çözüm olabilir ancak ses tellerini dinlendirmek ve sıcak içecekler tüketmek oldukça faydalıdır.
aynen ben de içeceksiz yapamıyorum video çekerken bile çay oluyor yanımda ki daha rahat konuşuyum teşekkür ederim değerli yorumunuz için
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Korkmak fayda etmiyor maalesef. Sonuçta coronali hastalar dışarı da dolaşmıyor. Gidin doktora korkmayın. Her giden virüs kapmaz.
haklısınız ama şuan dışarı çıkmak istemiyorum ben de pozitif olabilirim nedenini açıklayım, dün babaanem rahatsızlandı 5 dk olmadı pozitif haberini aldım, ben babaaanemi dün test yaptırmaya götürmüştüm yani büyük ihtimalle bana da bulaşmış olabilir gitsem başka insanlara da bulaşabilir, korona olma ihtimalim var bu arada değeri önerileriniz için teşekkür ederim
dmr88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de faranjit var aynı dediğiniz gibi oluyor. Biraz çenemi kapatıyorum, sigarayı azaltıp, soğuk suya ara veriyorum düzeliyor. Doktora gitmelisiniz. Geçmiş olsun
sıgaram yok ama çay kahve çok az rahatlatıyor yeterince rahatlığı bulamıyorum doktora gittiğinizde böyle gerçekten rahatlatıcı bir çözüm sundumu size
teşekkür ederim bu arada değerli öneriniz için