yolcu_34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah hocam tesekkurler bilgiden dolayı

Hocam tamam suç bende olur eyvallah hak ettim derim lakin Allah da biliyor zerre kadar benlik birşey yok canimi yakan da bu durum ne yaptımda bunları bana layık gördü düşündükçe psikolojim bozuluyor işin içinden çıkamıyorum kinim öfkem artıyor yanlış yapmayı düşünüyorum iki sübyan aklıma geliyor frenliyorum kendimi yoksa Allah muhafaza çok yanlış şeyler olacak. Hanim annesine gidip kalacağı zaman 2 gun için sabahlara kadar göz yaşı döken biriydim birgün görmesem yasama hevesim kalmazdı okadar seviyordum kendide biliyordu 3 kere evden gitti hep ben gidip getirmiştim bir kerede ben onlarda kalmıştım 5 ay cocuklarim var yuvamız yıkılmasın diye beni bile evden kovdu yine yuvam yıkılmasın dedim yine konuştum annenin yanında ev tutuyum gel dedim onuda kabul etmedi. O an artık benim icin öldü. 6 aydir aramam sormam ölülerde sorulmaz gerçi zerre kadar sevgisi kalmadi düşündükçe kafayı yiyesim geliyor bana cektirdiklerinin 10 katını insallah rabbim ona ve ailesine cektirsin 2 subyani birbirinden ayırdılar Allah da onlari kahretsin yaşadığım müddetçe lanet okuyacam onlara
hocam ben seni çok iyi anlıyorum için bi buruk. sende istersin tabi her insan gibi mutlu güzel bir aile ve yuva
lütfen yanlış anlama , bazen insanlar için tek çözüm bu oluyor ve kastettiğin duygusallıkta biri olduğunu varsayarak yazıyorum ki
istersen 20 50 70 yaşında ol , haklı hakkını , haksız hakkını er yada geç alıyor bu dünya da
çevremde görmediğim kalmadı , en iyi kendimden biliyorum
sen de kral bir baba olup çocukları imrenilicek bi ayarda büyütürsün , 14 yaş bir babanın evladına katabileceği en ama en verimli senelerdir
ekmeğini yiyen insan annesini tercih edip sana bunu reva görüyorsa , atak zamanı sende ama fiziki falan değil hukuki yollarla ömrünün sonuna kadar unutamayacağı bir ayar verebilirsin
yaşadığın şehirden de çocuklarınla gitmek senin için de çok başka bir başlangıç olabilir
hem özel hayatın! hemde çocuklar için..