fazla gereksiz detay düşünüyosun sen hocam. özellikle bas konusunda. aylarca kullandım fingerprint gereği duymadan hiç bi sorun yaşamadım. pinterest kolay kolay tarayıcı özelliklerini inceleyip ban atmaz, ip yi kontrol ediyolar. ip sorun çıkarmadığı müddetçe tüm hesaplar ayaktaydı. yine burada pek çok bas ile çalışan bot satışı yapan var, söylediğin şey olsa hepsinin hesaplar patır patır shadow vermeli, isyan bayrakları çekilmeliydi. onu da geçtim fingerprints kullanın diyip sonrasında da aynısını başkaları da kullanmıştır diyerek yine kıllandırıyosun ortalığı. o halde sana kalsa kodlama beceremeyen herkes gelip sana ya da önereceğin birine yazılım yazdırmalı.
gereksiz detay. gereksiz şüphe, komplo teorileri. araştırmak öğrenmek iyidir falan ama emin olmadan konuşmak, test etmeden ortaya laf atmak başka bi şeydir. bu tutumu beklemezdim açıkçası. ben bildiğim şey üzerine konuştum diğerleri hakkında yorum yapmıyorum o yüzden size sormak isterim, bas ile ne kadar çalıştınız ne sonuçlar aldınız açtığınız hesaplar patladı mı?
Sorularınıza tek tek cevap vereyim ;
Ben bas denedim, ve yazan kişilerle konuştum ( burada yazıp satan arkadaşlarla)
ve onlar da FingerPrints kullanıyorlar. Kendin de sorabilirsin.
kimseye gelip benle çalışın demiyorum, o kısmı yanlış anlamışsın, aksine kendinize yatırım yapın diyorum.
herkes FingerPrints'lerin kendisi için üretildigini sanıyor ama bu doğru degil diyorum.
ASLA test etmediğim, kullanmadığım, deneyimlemediğim şeyin üstüne konuşmam , müsterih olun.
Dikkatinizden kaçan bir nokta var, ben kimsenin yazdığı programa kötü demedim. Aksine siz bakın, bilgilenin ve deneyimleyin ve öyle alın dedim.
anlatmaya çalıştığım şey bu.
Komplo teorisi kurmak istersek o kadar başlık var ki, yer kalmaz