Yasalar bayandan yana değil.
Boşanma davası açıp bu dava da velayeti de istemelisiniz. Maddi manevi tazminat talebinizi de belirtebilirsiniz yada boşanma davasını kazandıktan sonra da maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz. Ama velayeti almak için boşanma davası açmanız şart.
Boşanma davası açmayacaksanız alın çocukları göndermeyin annesine. Ama bu durumda anne dava açar. Ondan önce sizin açmanız daha uygun
Eyvallah hocam tesekkurler bilgiden dolayı
hocam psikolojik olarak canınız yanmış muhtemelen ve kesinlikle işin arkasında durmanızı öneririm
benim sıpalara ben 2 3 vuruyorum ama öyle hiç dönüpte dövdü etti demezler ben eski kafalıyım bu konular da
zira başkası sorsa da abim bize vurmaz derler yaşları 8 9 onlar da bilir onları ne kadar sevdiğimi
ama bir çocuk 2 vurdu diyip özellikle "annesinin hemde" onun yanına gitmek istemiyorum diye ağlıyorsa işin içinde başka olaylar vardır diye düşündüm açıkçası
Hocam tamam suç bende olur eyvallah hak ettim derim lakin Allah da biliyor zerre kadar benlik birşey yok canimi yakan da bu durum ne yaptımda bunları bana layık gördü düşündükçe psikolojim bozuluyor işin içinden çıkamıyorum kinim öfkem artıyor yanlış yapmayı düşünüyorum iki sübyan aklıma geliyor frenliyorum kendimi yoksa Allah muhafaza çok yanlış şeyler olacak. Hanim annesine gidip kalacağı zaman 2 gun için sabahlara kadar göz yaşı döken biriydim birgün görmesem yasama hevesim kalmazdı okadar seviyordum kendide biliyordu 3 kere evden gitti hep ben gidip getirmiştim bir kerede ben onlarda kalmıştım 5 ay cocuklarim var yuvamız yıkılmasın diye beni bile evden kovdu yine yuvam yıkılmasın dedim yine konuştum annenin yanında ev tutuyum gel dedim onuda kabul etmedi. O an artık benim icin öldü. 6 aydir aramam sormam ölülerde sorulmaz gerçi zerre kadar sevgisi kalmadi düşündükçe kafayı yiyesim geliyor bana cektirdiklerinin 10 katını insallah rabbim ona ve ailesine cektirsin 2 subyani birbirinden ayırdılar Allah da onlari kahretsin yaşadığım müddetçe lanet okuyacam onlara