f9f9f9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cok sukur biz aile olarak iyiyiz.
Bazen 4 yasindaki kizim istedigi bir seyi yapmadigimizda (annesi veya ben) digerimize gelip annem beni dovdu, yada babam bana vurdu gibi seyler soyluyor ki kesinlikle el kaldirmiyoruz. Her defasinda bunu yalan oldugunu, yanlis oldugunu sakince anlatiyoruz. Aslinda anliyor, ozur de diliyor.
Mutfaktan aglayarak gelip annem vurdu deyince yapmadigini bildigim halde cocuga anlatmak icin gidip esime soruyorum vurdun mu diye.

Tabi siz durumu cok daha iyi bilirsiniz. Ama cocuklar bazen yanlis bilgi verebiliyor veya abartabiliyor. Paylasmak istedim.
Hayır hocam kızım misal işten geldiğim zaman anne ve dayılarını şikayet ederdi beni dövdüler cimciklediler diye kolunu gösterirdi baktigim zaman gerçekten kızarıklıklar vardı.

Aitrtv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anneye karşı dava kazanabilmeniz için elinizde deliller ve bilir kişi raporları olması gerekiyor. Örneğin darp edildiklerine dair hastane darp raporu alınabilir. Çocukların yaşı küçük olduğu için mahkemenin atayacağı Pedagog raporu bayağı bir önem arz etmektedir. Anneye karşı eliniz kuvvetli olursa kazanma şansınız var. Darp raporu ve pedagog raporu sizin lehinize çıkarsa şansınız yüksek aksi durumda hiç şans görmüyorum. Not: avukat değilim tecrübelerimi yazdım.
Hocam darp raporu alamam lakin pedagog raporunda annesi haksız çıkacaktır 14 yaşındaki oğlum herşeye şahit 4 yaşındaki kızımda hala görüştüğümde dayak yediğini devamlı belirtir birde 15 yasinda yiğenim var oda şahittir ikisinin dayak yediğine aynı evde kalan ablası var ruhsal dengesi bozuk raporlu abisi var haşa ben peygamberim diye dolaşır.

mersinli07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba adli personelim boşanma davası varmı aranızda? söz konusu çocuk ise pm atın yardımcı olmaya çalışayım
Hocam boşanma davası açmadım daha haksızlığa uğrayan biziz lakin malum yasalar bayanlardan yana o acidan nasıl bir yol izlemem gerek onu öğrenmeye çalışıyorum
Polat1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Darp raporu alın hocam en garantisi bu.
Darp raporu alamam lakin pedagog raporunda herşey ortaya çıkar hocam