Merhaba arkadaşlar,
Bu sıralar ortalık biraz karışık malumunuz,
Ben de naçizane arkadaşlarımız daha fazla sorun yaşamasın diye kendimce bir liste hazırladım.
Sizler de eklemek isterseniz buyrun.

+ Denenmemiş şeyleri satın almayın , Mutlaka demo isteyin !
- Adamlar özgün içerik diyor, içerikten başlığı kopyalıyorsunuz, Google'da ilk sırada gelen içeriğin aynısı çıkıyor.
- Mobilden atıyoruz diyorlar "User-Agent" kullanıyorlar. ( Ki genelde Shadow yeme sebebidir)
- Pin'leri sizin yerinize biz atıyoruz diyorlar. Hal buki, pin atan yine sizin sunucunuz oluyor.
- Biz kendimiz yazdık diyorlar "min 2 yıl öncesinin kodları geziyor içeride"
- Biz onu analitik bilgileri almak için kullanıyoruz diyorlar, ama login olurken aynı bilgiler gelip gidiyor

Bu konuda çok dikkat etmenizi öneriyorum.

Genel yapılan hatalar;

- Eğer ki Php yada Python gibi diller kullanarak pin atıyorsanız ve webden login ediyorsanız, Browser'ın tetiklemesi gereken JS kodlarını tetikleyemezsiniz.
ve bir çok değeri gönderemediğiniz için de sorun yaşarsınız

- Browser Automation gibi ürünler kullanarak Pin atıyorsanız, Fingerprints satın almanız gerekir, Ki bu da genelde 1K ile 5K arası üretilmiş ve "Size özel " olduğu idda edilen
Fingerprints'lerin genelde bir çok kişiye satıldığını farkedersiniz. Nasıl mı ? Hesabınız shadow yada ban yediğinde.

- Ben "UserAgent yediriyorum, sen bilmiyorsun " düşüncesi ile yola çıkan arkadaşlar;

Kodu yazan siz olsaydınız, her user agent için yada guruplamalar için farklı şeyler yapmaz mıydınız ?
Yani kapıyı süz üretiyorsunuz, anahtarı siz üretiyorsunuz, adam dış kapı anahtarı kullanmadan , başka evin anahtarı ile girebiliyor ?
bu iş anca filmlerde oluyor maalesef, Kodlamada böyle bir şey mümkün değildir.

Örnek user agent;

"Mozilla/5.0 (iPad7,5; CPU iPhone OS 13_3_1 like Mac OS X) AppleWebKit (KHTML, like Gecko) Version/13.3.1 Mobile Safari Quora 7.1.11 rv:2026', 'Apple IPAD 6'"
bu mobil app user-agent'i degildir !
Mobilde çalışan Browser'da kullanılan user-agent' dir.
Size APP diye itelenmesine izin vermeyin !!!

Lütfen günde 1 saatinizi ayırıp kodlama öğrenin.
Kimeye muhtaç kalmaz, aksine bir çok şey geliştirirsiniz.
En önemlisi, size yalan söyleyenleri net bir şekilde görme şansınız olur.
Boşu boşuna kazıklanmazsınız.

İyi forumlar dilerim.

Not ;
Kodlama öğrendiğinizde bu tür Abuk sabuk hataları yapanlara para ödemeniz gerekmez.