aydemirismail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, ben İsmail Aydemir.
10 senedir sosyal medya pazarında
7 senedir dijital pazarlamada aktif olarak faaliyet gösteriyorum.
Instagram, Facebook ve Google reklamlarında üst düzey deneyime sahibim. Belli başlı birkaç firmada ve son olarak ortak olarak başladığım kendi firmamda önemli büyümeler kaydettim ve bugün itibariyle firmamda ki hissemi anlaşmazlıklardan dolayı devrettim.
Planım 4-5 firma ile beraber yürümek.
Çalışmayı seven birisi olduğum için yoğun çalışma temposunda daha verimli, aktif ve detaycıyım.
Sektöre girdiğim günden bugüne kadar yaşadığımız bir çok problem ve aksiliğin getirdiği deneyimler ile özellikle instagram Facebook reklamlarında Türkiye reklam sektörü çalışanlarından , ajanslarından çok daha iyi hizmet verdiğimi biliyorum
. Kısıtlı sayıda firma ile çalıştım ve bu şekilde devam etmeyi planlıyorum.
Facebook, Instagram ve Google üzerinden hali hazırda satış yapan veya yapmak isteyip doğru kişiler ile çalışamamış,hedeflerine ulaşamamış, daha iyi noktalara gelmek isteyen küçük, orta veya büyük firmaların reklamlarını yönetmeyi çok isterim.
5 firma için geçerli teklifim
Kazanç üzerinden %35 kar payı
veya
Ayda sabit 3000-12000 ₺ sabit ücret.

%35 kar payı nedir?
- ürün üzerinden elde edilen kardan reklam harcaması çıkarılır kalan kazançtan %35 alırım.

İlgili arkadaşlar pm atabilirse memnun olurum, iyi forumlar.
aylık ne kadarlık bir reklam bütçesi ile olacak bu peki?
reklam ile gelen kazancı nasıl ayrıştıracaksın?
peki hiç kazanç olmazsa yada diyelimki günlük reklam bütçesi satıştan yüksek ozaman ne oluyor?