Merhabalar,
10 senedir sosyal medya pazarında
7 senedir dijital pazarlamada aktif olarak faaliyet gösteriyorum.
Instagram, Facebook ve Google reklamlarında üst düzey deneyime sahibim. Belli başlı birkaç firmada ve son olarak ortak olarak başladığım kendi firmamda önemli büyümeler kaydettim ve bugün itibariyle firmamda ki hissemi anlaşmazlıklardan dolayı devrettim.
Planım 4-5 firma ile beraber yürümek.
Çalışmayı seven birisi olduğum için yoğun çalışma temposunda daha verimli, aktif ve detaycıyım.
Sektöre girdiğim günden bugüne kadar yaşadığımız bir çok problem ve aksiliğin getirdiği deneyimler ile özellikle instagram Facebook reklamlarında Türkiye reklam sektörü çalışanlarından , ajanslarından çok daha iyi hizmet veriyorum.
. Kısıtlı sayıda firma ile çalıştım ve bu şekilde devam etmeyi planlıyorum.
Facebook, Instagram ve Google üzerinden hali hazırda satış yapan veya yapmak isteyip doğru kişiler ile çalışamamış,hedeflerine ulaşamamış, daha iyi noktalara gelmek isteyen küçük, orta veya büyük firmalar pm den veya 0505 002 12 42 Whatsapp dan ulaşabilir.
Kazanç üzerinden %35 kar payı
veya
Ayda sabit 3000-12000 ₺ sabit ücret ile çalışmaktayım.

%35 kar payı nedir?
- ürün üzerinden elde edilen kardan reklam harcaması çıkarılır kalan kazançtan %35 alırım.

--
Amazon'da uzun vadeli açık kalacak 10 ürünün reklam kurulumu ve optimizasyonu ortalama 40 günde 40 gün sonrasında gerektiğinde yapılacak hamlelerde dahil, panel içi eğitim ile beraber 10.000TL ye yapmaktayım.

---

ByMezarkabul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylık ne kadarlık bir reklam bütçesi ile olacak bu peki?
reklam ile gelen kazancı nasıl ayrıştıracaksın?
peki hiç kazanç olmazsa yada diyelimki günlük reklam bütçesi satıştan yüksek ozaman ne oluyor?
Bu size bağlı, reklamları kendi panelimden yönetiyorum. Bu yüzden optimizasyon sürecinde günlük ortalama 100TL bandında olur. Şirket isteğine göre bu rakam değişebilir. Optimizasyon sonrasında bütçe artışı kar marjı ile orantılı olur. Kar ettikçe bütçe artışına gidilebilir.
Firma whatsapp, instagram üzerinden satış alıyorsa %100 ayrışım yapılamaz. Sadece site üzerinden sipariş alıyorsa reklam üzerinden takibini sağlayabiliyoruz.
Hiç kazanç sağlanmadığı dönemde sadece reklam harcamasını karşılıyorsunuz, herhangi bir ücret talep etmiyorum.

---

ByMezarkabul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi panelim derken kendi reklam hesabınızdanmı?
Piksel verileri çok fazla ve aktif olarak satış yapan bir sistem ise mevcut panel üzerinden devam edebiliriz lakin öncelikle paneli incelemem gerekir.

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek başarılı bir reklam modelinizi paylaşır mısınız? Ve sektör olarak uzmanlığınız nedir?
Reklam modelleri sektörel olarak değişmekte lakin maliyet/dönüşüm için birkaç paylaşım yapabilirim. Görsellerde 2 firmanın facebook/instagram ve google reklamları yer almakta. Maliyet/dönüşüm az görünende whatsapp, instagramdan da sipariş alınmakta ve görselde ki rakamlara bu siparişler dahil değil.