YouTube'de geziyorum karşıma şöyle bir video çıktı. Ben masaüstü bilgisayarımdan uzak kalacağımdan dolayı sağlam bir notebook almak için para biriktirirken yine birileri on binlerce liralık bilgisayarında yüz binlerce liralık arabalara bakıyor. Hadi beni bırakın daha üniversite okuyorum ama o kadar sağlam insanlar tanıyorum yazılım sektöründe ama hiç birisi bu fiyata araba bakmıyorlar. Fiyatı bırakın 18 yaşında araba alacak paraları olması için mucize gerekiyordu. Sanırım biraz daha bu şekilde devam ederse hayatım okulu bırakıp bir tane kılıç alıp YouTube'de karpuz kesme videosu yapacağım, Twitch'de de yayın açıp her saniye 10 farklı küfür ederek oyun oynayacağım. Yazılımı yine bırakmam ama hobim olur.

https://www.youtube.com/watch?v=68IsaqX1B-k

Elbette bunlar hazımsızlıktan dolayı yazılmış şeyler. Yıllardan beri gelen başarısızlıkların birikiminden dolayı yazılmışlardır belki de... Yolumdan vaz geçeceğimi de zannetmiyorum ama insanın morali bozuluyor be Hedefim kesinlikle bu arkadaş değil hatta bu arkadaş sevdiğim de bir arkadaş ama yıllardır yazılımla uğraşacağıma, yıllardır şaklabanlık yapıyor olsaydım yüksek ihtimalle şu anda milyonerdim