Sokaklarda canice öldürülen hayvanların peşine düşmeyen ancak milyonlarca twit atılınca birşeyler yapan emniyet teşkilatımız sanmıyorum ki böyle bi durumda peşine düşecek ifadeyi alırlar koyarlar rafa babanızın sizi trollemiş olma olasılığı çok yüksek gelişme olursa merakla bekliyor olacağım
Hocam zaten bu arada kediler güvenli bir yerde ikindi saatlerinde erkek kardeşimi gönderip kontrol ettirdim, 14-15 yaşında çocuklar bahçelerine alıp yuva ayarlamışlar.
Biz de zaten 4 kedi var, Küçük çocuk gibi yolda gördüğümüz her kediyi eve getirmek pek doğru değil. Abartmamak lazım. Hepimiz hayvanları seviyoruz.
Biraz da mantıklı olmak lazım. Bu arada bu cevabı yanlış anlamayın size değil konuya yorum yapan herkes için yazıyorum.