Yakın zamanda Casper marka bi bilgisayar aldım ama fiyatı 5700 lira kadardı tavsiye ederim ama yine de detaylıca araştır en büyük avantajı 2 adet SSD slotu 2 adet RAM slotu olması yeni çıkan bilgisayarlarda ekseri 1 adet RAM slotu var RAM'ini arttırman ilerde mümkün olmayabilir aynı şey SSD içinde geçerli ben aldığımda 8 GB RAM 500Gb SSD vardı üzerinde(i5 10gen İşlemci) aldıktan sonra 2.slota da 8Gb lık RAM taktım SSD'sine dokunmadım fakat onu da ilerleyen zamanlarda 2TB'ta kadar yükseltebiliyorum aklımda var daha sonra ihtiyacım olursa depolamayı deneyebilirim tabi olursa olamzsa depolama için farklı alternatifler var fakat şuan 16Gb RAM var bu biraz önemli işlemciside dediğim gibi i5 10.nesil 10210U şuan çok iyi durumda ama ilerde ne olur bilemiyorum zaten nerdeyse 1 aylık falan bu arada klasik 2 yıl garantisi vs de var çok tavsiye edilen alınan bir laptop olduğu kanaatindeyim akademisyen arkadaşım almıştı bana da tavsiye etti bende buraya yazayım ama dediğim gibi sen yine de biraz daha araştır. Not: pili normal kullanımlarda 7-8 saat kadar gidiyor haa ekran kartını unutmadan yazayım nvidia 2GB geforce MX 230