karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir iki yedek hesap açmıştım, oralardan zaman zaman repin yapıyorum hocam. Ama öyle çok çok hesap açıp repin kasmıyorum.
Sitede toplam 3 kategori var, pinterest hesabında da tamamen kategori ismleri ile aynı isimle aynı sayıda pano var. Yani 3 pano.
Panolara açıklama yazmadım, sadece isim yazdım.
Pinlere başlık olarak sitede içerik başlığı ney ise aynısını yazıyorum. Pin açıklamasına sitedeki makalenin ilk 100-150 karakterlik ( uzunluğuna göre 3-4 cümle ediyor yaklaşık) kısmını yazıyorum. #heşteg yada farklı bir keyword kullanmıyorum.
Siteyi kurduktan sonra yedek hesapla da ittire ittire ilk ayın sonunda 3-5k aylık trafiğe eriştiğim oldu. Bu siteye, kategoriye, içeriğin kalitesine göre değişir elbette, ama 5k olmasın 2 olsun, ya da 10k olsun. Yani her halükarda 1 ayda kötü sayılmayacak bir trafik geliyor.
hocam bu dediğiniz birden fazla alandaki sitede denediniz mi? sanırım siz nickinizle uyumlu alanda çalışıyorsunuz home decorasyon konusunda sanmıyorum 300 500 pinle 100 tekil hit alabilen olacağını. %100 özgün resim %100 ögün içerikle bile 2k pin var ancak 80 tekil hitlre ulaşmak bile zor.