KDOGAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmeti sunduk. Buradaki sorun tam olarak şu. Takipçiler gittikten sonra adam ekran görüntüsü almış. Düştükten sonra da ekran görüntüsü almış. İnstagram o takipçileri sildiğinde mağdur olmuş oluyor. Zaten bu işin yasal olmadığını ve instagram gibi bir markayı manipüle ettiğimizi de idda ediyor. Kısacası elinde ekran görüntüleri bulunmakta. Hizmeti vermek sorunu çözmüyor yani.

Uzlaşmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum fakat bir türlü bu yöne çevirmiyor kafasını. Aramızda herhangi bir küfür, kötü söz de geçmedi. Saygısızlık da edilmedi. Neden böyle yapıyor anlam veremiyorum.
Kusura bakma ama sen kaşınmışsın. Yaptığın işin en başında hata ile başlıyorsunuz. Firma takipçi istiyor, sizde paraya bakıp tamam hemen atalım diyorsunuz. Oysa adama başta demiş olsaydın,
"Bakın takipçi atiyorum ama bu takipçiler silinebilir, sistem stabil değil, instagram takipçileri sıfırlayabiliyor, attıgımız takipçiler uyduruk hesaplardan ibaret, sadece x gün garanti verebilirim. Kabul ediyorsanız iş yapalım?"
diye insanları bilgilendirmiyor uyarmıyorsun, sadece paraya bakıyorsunuz. Bunu demiş olsaydın o adam takipçileri gitse bile hak iddia edemezdi. Yani düşünsene firması için yatırım yapıyor, müşterilerine gösteriyor sayfasını. 3 gün sonra takipçi sıfır. Gerçekten Markasını küçük düşürüyorsun. ve dürüstce mevzuyu başta açıklamıyorsunuz.

Vergi konusunda ise Yazık bu millete, insanların 3 kuruşlarına tenezül ediyorlar artık. ekmek yeme sürün diyo bi nevi. ek gelir vasfındaki dijital işler, Devlet bunlardan elini çekmeli artık. işin nasıl yapıldığını bile bilmiyor. Anlayışsızca vatandaşa vuruyor. Kar edersen vergi ver, Zarar edersen senin hatan yardım destek hiçbişe yok. Sanki herkes memur , herkesin güzel işi var. Bu insanlar ne yapsın, ne yesinler. Yaw sen nasıl bir devletsinki şunu dahi akıl edemiyorsun, Bir ailenin Sadece karnını doyurması için yıllık 35 bin tl gerekiyor. üstünü geçerse tamam al vergiyide 16bin liraya bile tenezül ediyorsun. Kendi halkını kendine düşman eden bir devlet. Yazık vallahi..
Geçmiş olsun.