Merhabalar,

Yani buada tavsiyelik bir durum maalesef yok. Adınıza açıllmış bir dava ve maaliyenin radarına takılma durumu var.

Ads tarafında satış yapan sitelerin 10 tanesinden 9'u zaten d*landırıcı. Şikayet Var hergün bu utanmazların oluşturduğu maduriyet ile kaynıyor. İmkanı olan işin peşini bırakmıyor, kimide aman ne olucak deyip kapatıyor konuyu. Böyle böyle bu siteler yoluna devam ediyor. Cimer'e oraya buraya çok şikayet gitmeye başladı artık ve devlet makamlarıda birşeyler yapmaya başlıyor.

Ayrıca Shopier'a kafayı takma durumu yok.

Ödemeye aracılık eden kurumlar ay başı kime ne kadar ödeme gönderildiğini, TCKN, adres ve Iban bilgisini Gelir İdaresi Başkanlığı'na iletmekle yükümlü. Bu şekilde belki 10 ay sonra, belki 25 ay sonra herkesin kapısı çalıncak.

Ek olarak hocam bu takipçilerin tamamen silineceği sitenizin neresinde yazıyordu?

Benim herkese tavsiyem, birkaç gün içerisinde silinen botları kesinlikle satmamaları yönünde olucak. Çünkü bu şekilde insanlar parasını havaya atmış gibi oluyor ve kimi bunu kendisine kabullendiremiyor.

Yani siz satın alma ekranına dahi hepsi düşer yazabilirsiniz ve kişi onu okusa dahi, hepsi düştükten sonra başınızı ağrıtabilir. Ki mantıkkende öyle yani birkaç gün içerisinde silinecek şeyin satılmasının hiçbir mantıklı anlamı yok.

Biraz pahalı satın, kaliteli satın. Sizler kaliteli sattığınızda alan kişi zaten tekrar alıcak. Bunu size net olarak söyleyebilirim.

Not: hocam burada size birşey demiyorum kesinlikle. Genel olarak konuştum.