Myk61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme yapmış hizmet alamamışsa adam haklı zaten, siz hizmeti sundunuzmu?
Hizmeti sunduk. Buradaki sorun tam olarak şu. Takipçiler gittikten sonra adam ekran görüntüsü almış. Düştükten sonra da ekran görüntüsü almış. İnstagram o takipçileri sildiğinde mağdur olmuş oluyor. Zaten bu işin yasal olmadığını ve instagram gibi bir markayı manipüle ettiğimizi de idda ediyor. Kısacası elinde ekran görüntüleri bulunmakta. Hizmeti vermek sorunu çözmüyor yani.

Pinkmanes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mağdur olan tarafla anlaşma sağlayın,uzlaşın. Başka türlü daha çok uğraşırsınız.
Uzlaşmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum fakat bir türlü bu yöne çevirmiyor kafasını. Aramızda herhangi bir küfür, kötü söz de geçmedi. Saygısızlık da edilmedi. Neden böyle yapıyor anlam veremiyorum.

axeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kaan hocam, Benim de bir arkadaşım shopier üzerinden vergi cezası yedi geçtiğimiz günlerde . Smm panel olayına gelince... İdari süreçten çıkacak olan karar belli. müşteriye takipçiyi göndermişsiniz ve düşmüş, bu da marka hakkına zarar veriyor dolandırıcılıktan yargılanacaksınız bu durumda doğru ama başka suçlardan da yargılanabilirsiniz, isimleri gelmiyor aklıma şuanda.
Teşekkür ederim kardeşim, Shopier cezasını bir şekilde hallederiz ama şimdi bu mahkeme süreci için istanbula gidip gidip gelmek zorunda kalacağım bu da hem beni yoracak hem zamanımdan çalacak hem de süreç uzadıkça uzayacak. Bundan kurtulmam gerekiyor acilen. Tavsiyen varsa bana yazabilirsin.