Merhaba Rıdvan,
Senin proje diye neden bahsettigini tam olarak bilmiyorum. Domaini alirken alan adlarinin bilgilerini gösterecegim bir site yapacagim taahhüdünü vermistim.
15 gün icinde (1 ayda olabilir) yapip siteye koymustum. Hosting kaynakli (veya benden kaynakli farketmez) sorunlar sebebiyle archive.org sitesi, whois net tr nin 404 hatalarinin oldugu zamanlari almis.
Kullandigim script yüzünden iki günde bir sayfa 404 hatasi veriyordu. Düzeltiyordum, tekrar baska bir hata veriyordu.
-
Itiraz icin nic.tr'ye basvurdugunda sayfa da whois bilgilerini getiren bir sayfa olmamis olsaydi sana hak verirdim.
Ben sorunsuz scripti sayfaya koydugumda Kasim 2019 veya Aralik 2019 idi. Hadi diyelim Ocak-Subat-Mart-Nisan 2020 de düzgün calisan scripti koymus olayim siteye,
Senin basvuru tarihin Mayis 2020 sonu veya Haziran 2020 basi. Yani whois.net.tr ye girdiginde duzgun calisan bir sayfayi-projeyi mutlaka görmüs olman gerekiyor.
Iste bu kismi biraz insanin canini acitiyor.
Emek harcadigim sayfayi "proje yok, yapilmamis" diye sikayet ettiginde sayfa calisiyordu.
Keske ben kayit ettirdikten 3 ay sonra "proje yapilmamis" diye itiraz-sikayet etseydin.
Inan o zaman "napster sen haksizsin projeyi tamamlamadin adam hak etti aldi elinden" derdim.
Ama 1,5 yil sonra bunca emegin üzerine sikayet edilince, domain elimden alininca; onca emege, zamana üzülüyor insan.
-
Demissin ki,
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abim yaşım 28
Abi çok defa itiraz etmedim bu domain de proje yoktu ve boştu ve gönlüm razı gelmedi ve itiraz etmiştim taa o zaman başkada itirazım olmadı hiç bir domaine niyetim kimsenin elinden bir şey almak değil abim.
Boş durmasın diye buna itiraz ettim sadece ben aylarca takip ettim ve hep boştu proje yoktu yani siz diyorsunuz Bi ara diye ama bende takip ettim bu şekildi durum
Demissin ki "bostu proje yoktu ve gönlüm razi gelmedi" yani bos olmasina gönlün razi gelmiyor ama, calisan sayfayi sikayet ederek emek harcadigim domaini elimden almaya gönlün razi geliyor.
Sorun yasadigim hostu 2020 yili basinda degistirmistim ki, calisan scripti Kasim 2019 da koymustum. Yani baktim hep bostu, proje yoktu, cumlesi havada kaliyor.
Projeden kastini gercekten anlamiyorum.
Sadece 1 tane ana sayfa vardi, www bilgilerini yazacaklari inbox ve gönder dügmesi vardi.
Reklam yoktu, forum yoktu, araclar yoktu, baska alakasiz sayfa, link, metin, yazi, döküman, görsel hicbirsey yoktu.
Gelir getirecek birsey yoktu ama giden emegime (para gercekten önemli degil) yazik oldu.
Paranin önemli olmadigini imzamda bulunan siteden de görebilirsin. 2014 den bu zamana yayinda ve bir tane reklam koymadim.
whois sayfasinda da sadece 1 tane sayfa ve alan adini yazdiklarinda whois bilgilerini getiriyordu.
Baska nasil birsey olmasi gerekiyordu?
Dedim ya hersey kazanc, para demek degil.