NetX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Vallahi su kategoride sizin mesajlariniz ayri heyecanlandirip sevke getiriyor insani
ben de bir suredir ozgun calisiyorum.İcerikleri kardesim eliyle yaziyor. Ozenle baslik ve makaleleri atiyoruz ama maalesef olmuyor, calismaya devam ama, sormak istedigim bir kac soru var izninizle;
Repin , takip vs yapiyor musunuz,
Kac panonuz var,
Pano aciklamalari yaziyor musunuz?
Title, description, keyword bunlari ozgun mu yaziyorsunuz, yoksa onlar da mi kopya?
Hitlenme olayi kategoriyle alakali ama 2 sitenizin de ortalama hitlenme suresi kac gunde oldu? 1 ay sonunda hit durumu nasildi?
Bunlar hakkinda kisa kisa da olsa bir seyler soylerseniz cok sevinirim
Bir iki yedek hesap açmıştım, oralardan zaman zaman repin yapıyorum hocam. Ama öyle çok çok hesap açıp repin kasmıyorum.
Sitede toplam 3 kategori var, pinterest hesabında da tamamen kategori ismleri ile aynı isimle aynı sayıda pano var. Yani 3 pano.
Panolara açıklama yazmadım, sadece isim yazdım.
Pinlere başlık olarak sitede içerik başlığı ney ise aynısını yazıyorum. Pin açıklamasına sitedeki makalenin ilk 100-150 karakterlik ( uzunluğuna göre 3-4 cümle ediyor yaklaşık) kısmını yazıyorum. #heşteg yada farklı bir keyword kullanmıyorum.
Siteyi kurduktan sonra yedek hesapla da ittire ittire ilk ayın sonunda 3-5k aylık trafiğe eriştiğim oldu. Bu siteye, kategoriye, içeriğin kalitesine göre değişir elbette, ama 5k olmasın 2 olsun, ya da 10k olsun. Yani her halükarda 1 ayda kötü sayılmayacak bir trafik geliyor.