Merhaba , özelden çok soru geliyor. Buradan cevaplayayım hepsini herkese bir faydamız dokunsun.
1- Ping siteleri işe yarıyordu , 2010'da. Artık işe yaramıyor. Sıfır fayda yani zaman kaybı
2- Şuan da bir çok indexer ve crawler var ücretli. Hepsinin çalışma mantığı farklı. Bazıları forumların Rss'lerine linki gönderirken bazıları youtube feed kullanıyor. Dolayısıyla indexlenme oranı sürekli değişiyor.
3- An itibari ile kullandığım ve işe yarayan ikitane indexer var. Indexinjeet ve Speedlinks
4- Iksının de link indexletme oranı %65 ten fazla. Yani 100 tane link eklerseniz 70 tanesi garanti indexlenir.
5- Indexlenmesi için belirli şartların olması gerekiyor. Benzersiz olması , gerçekten bir bilgi içermesi gibi.
6- Linkin indexlenmesi sitenize fayda sağlayacak anlamına gelmiyor. Bunu sakın unutmayın.
7- Benim indexer kullanım şeklim her zaman dripfeed'dir.
8- Dripfeed : Zamana yaymak anlamına gelir. Örnek olarak 10 tane backlink'i her gün 3 - 3 -3- 1 olacak şekilde indexletirim.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Benim çalışma sistemimde işe yaradığı için bu iki indexeri önerdim.
Sevgiler.
Edit: Ufak imla hataları.
çok teşekkürler bilgili paylaşım
fakat biz bunları tek seferde 30 linki faceden paylaşsak index alırmı veya 30 linki link tl den kısaltsak faydalı olurmu ?