default özelliğini kim düşündü ilk bence olay orda patlıyor? size fikri veren fikirci müşterimi, yoksa zaten senin elinde olan bi fikri yaptın sonra müşteri geldi tüm haklarını istedi.
Hocam olayı şöyle kısaca anlatayım;
Ben bu fikri 2 yıldır düşünüyorum. Geçen sene çizdirdiğim ve dökümünü yaptığım bir proje vardı.FTP'de öylece duruyordu. Boş vaktimde kodlayıp r10da satacaktım.
Sonra bu arkadaş bana bu yukarda bahsettiğim tarzda bir script istediğini söyledi. Bende ona benim elimde zaten bu anlattığınız projeye uyumlu bir tasarım var. Bende bunun satışın ıyapıcaktım r10 üzerinden vs diye muhabbet geçti.
Sonra bu arkadaş sen bana bunu sat kimseye satma dedi.Yani o temayı beğendi zaten yazılım olarak yoktu HTML CSS olarak vardı temayı beğendi hoşuna gitti o temaya 10 + özellik yazdırdı. Bu özelliklerin dahi sayfaları vardı.
Benden forum istediğinde benım sıstemınde forum dahi vardı.Var olan tasarıma 2-3 ekleme yapıp sattım.
Yaniona yaptığım tasarımı modülleri vs satsam okey. Ona yaptığım la en ufak bir alakası olmayan script çok basitçe göstereyim sizde anlıcaksınız.
Yani bu şekilde bir olay söz konusu ve bunu paylaşmak istedim.
Amaç orta yolu bulmak, tarafıma atılan negatif trade mevcut.
@Gonenious;