muraatydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu yaptığınız bana göre yanlış çünki tüm haklarıyla satmışsınız 0 dan da yapsanız pek etik değil, evet tüm haklarıyla satmanız o projeye benzer bişey yapmanızı yasaklamıyor ama ahlaki olarak bunun bir benzerini yapıp satmak bana pek doğru gelmiyor.
^^ burayı size yazdım.

projen harika, güzel de para getireceğini umut ediyorsun, ama bunu yapmaya yeterli yazılımsal bilgin yok, yazılımcı arıyorsun ve projeni yapmak istediklerini açıklayınca yazılımcı sana şöyle bir tepki veriyor: "bu projeye benzer bir projem zaten var." veya "ben de böyle bişey yapcaktım zaten aklımdaydı" gibi söylemleri söyleyip fikir hırsızlığı yapıyorlar gıcık oluyorum.

^^ bu kısmı size itafen yazmadım söz meclisten dışarı.
Şimdi şöyle bir şey var yazılımında benim kafamda kurduğum özellikler açıkca şu şekilde ;

Kişiler siteye girecekler maçlara sanal parayla iddaa yapacaklar. Kazandıkları parayla mağazadan alışveriş yapıcaklar.Sistemin genel default özelliği bu şekilde.

Ben bu arkadaşa 10 + özel modül geliştirdim.
İddaa sanal profil oluşturma botu sanal iddaa oynama botu. Bu bot sayesinde site içerisinde otomatik kullanıcılar birbirilerini takip edip yorumlar atıp etkileşim yapıyor.
Manuel maç ekleyip istediği maçı ekleyip sonuclandırabiliyor.
Ödeme sistemi
Gelişmiş FORUM Sistemi
ve bir kaç özellikdaha bunlar sadece başlıkları bunların altındaki özellikler çok daha kapsamlı buradan saymayacağım.

Hani bu hiçbir özelliği satışa koymamışım. Sadece ilk dediğim halde koymuşum ve zaten koyucaktım. Bana bunu bana sattıktan sonra asla çoklu satışını yapamazsın başka tema dahi yapamazsın demedi.

ZATEN ONA YAPTIĞIM TASARIMLI MODÜLLÜ HALİNİ KOYSAM BU KONUYU AÇMA GEREĞİ DUYMAZDIM.