Arkadaşlar merhaba bir 8 sene evvel burun ameliyatı olmuştum, kemik eğrili vardı düzeltildi, ve iki burunda da et vardı onlarda alındı.
Sonra hastalığım tekrar etti, burundan gene nefes alamıyorum, burun sprayi kullanmaya başladım.
Otrivin, illiadin vs 2 senedir, ilk önce ara ara sıkarken şimdi düzenli yatarken kalkınca gün içinde sıkıyorum, bağımlı oldum nefes hiç alamıyorum sıkmayınca. Bunun bir tedavisi varmı ?
Problemimiz birebir aynıymış, bende yaklaşık 3 sene önce oldum kemik eğriliği ve etleri yaktılar. Uyku apnesi vardı bende ağır hemde onu baya bi düzeltti %50 diyebiliriz fakat son 1 senedir burunda eğrilik değil ama geceleri yatınca sürekli tıkanma oluyor ve kalitesiz uyku uyuyorum.. Maalesef 2-3 haftada bir geceleri bende 1 kere sıkarak uyuyorum ve rahat ediyorum yoksa bildiğin sabah uyanıyorum burnum tıkalı çok ilginç bir durum tekrardan ameliyat olduğum doktora gideceğim. Bu arada doktorum bana 24-25 yaşından sonra burun ameliyatı olunmalı tekrarlamaması için demişti sizin yaşınızı bilmiyorum ama öncesinde olunca tekrarlama ihtimali hep var diyordu. Burnumda et de yok eğrilikte yok şuanda fakat üst kısımdan tıkanıyor.. Çok geçmiş olsun size de umarım bir çare bulabiliriz bu durumlara..