Gonenious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scripti ben sıfırdan yazdırdım. Bu bile yazmadı başkasına yazdırdı bana özel herşeyi yaklaşık 15.000 TL para verdim. Gelmiş burda ağlamasın. Bunun sonuçları olur. Temasını değiştirip de 499 TL'den sen neyi pazarlıyorsun. Kiralık arkadaşlarınla kendine burda yorum attırtırma. Bu scripti sen satamazsın bi tarafınızdan Avrupa gibi element uydurmayın. Bana özel, benim scriptim sen kimsin aynı scripti 499 TL'den pazarlıyorsun. Sana o kadar başka script bile verdim şerefsizlik yapma.


Dostum scripti sıfırdan yazdırdım. Hazır tasarımı çok beğendim bunu kullan dedim. Şimdi gelmiş diyor ki script 1 yıldır bende diyor. Bunun sonucu reeldede kötü olur, forum da da kötü olur. 15 bin lira param gitmiş daha 20, 30 bin liralık proje yaptıracaktım bu ufakçıya. Buradanda sesleniyorum. Yazılımcısı kim ise benle iletişime geçsin.
Hocam ahkam kesmeye gerek yok birbirinizi kırmaya da gerek yok çözülür fakat. Yazılımın işleyişini siz mi planladınız? Planlamadıysanız default olarak satması normal sizin modüllerinizi kullanmıyorsa ve tasarımınızı.