WooxMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Kişiye özel geliştirdiğimiz ve çoklu satışını yaptığımız bir çok yazılım bulunmaktadir. Elimizde bir adet sanal iddaa oynatma tasarımı tipster scripti için bulunmaktaydı.
Bunu bir müşterimize sattık ve onlarca modül yaparak satışını yaptık.

Sonrasında sıfırdan PSD çizdirip sıfırdan diğer siteyle hiçbir alakası olmayan bir arayüzle scripti çoklu satışa çıkarttım.

Zaten elimde hazır bir tasarım vardı bunu çoklu satışa çıkartacaktım müşterim komple tüm haklarıyla bu scripti almak istedi bende ona tüm haklarıyla sattım.Sonrasında hazır tasarımı ona satınca sıfırdan özgün bambaşka bir tasarım çizdirdim ve onu satışa koydum.

Müşterim bu durumdan şikayetçi ve ortada benim yaptığım şerefsizlik varmış gibi laflar çarpıtıyor.

Bu durumda benim tarafımdan yapılan bir yanlış varmı ? Ben mi hata ettim acaba diye sizler sormak istedim.

Ona sattığım tasarımı ve yazılımı ona yaptığım modülleri kimseye pazarlamıyorum. ÇOK DAHA BASİT BİR HALDE SCRİPTİ DEFAULT SATIŞA KOYUYORUM.
Hocam satış yaparken bunu başkasına satmayın vs dedimi vede zaten degiştirip satıyormuşsunuz ki modülleri satmıyorsanız bence yanlış bir şey yok.