Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış hatırlamıyorsam sizde hesap satışı yapıyorsunuz hocam? Biliyorsunuz ki 12.5 TL düşme sorunu "Link, Cloaker, Görsel" kaynaklı olan bir sorun. Bilinçsiz reklam hesabı satan insanlar bunu müşteriye söylemedikleri için bu tür mağduriyetler sürekli devam ediyor. Burada reklam hesabı satan insanların eminim ki %50'si kendisine bile reklam açamıyorlar Her müşterime reklam hesabını satmadan sektörünü ve reklam biçimini soruyorum. Müşterilerimi bilinçlendiriyorum, mağdur olmasınlar diye.

10 TL'ye ve daha alt rakamlara hesap olduktan sonra bu hesaplardan kimse bir şey beklemesin zaten. Şahsen bu konuyu açmama rağmen ben satış yapmıyorum. Sabit müşterilerim ile çalışıyorum sadece. İlk önce bilinçlenmek lazım.

hocam satıyordum evet yıne satarım. satıgım zmanlar 10-15tl iken piyasa ben 50tlden satıyordum. nedenmi düşmüyorlardı çunku benim hesapalrım. "Link, Cloaker, Görsel" bu basit bir aldatma yöntemi. bir cok hesaba daha girerken kapanıyor iken. reklamı yayınla der demez hesap kıtlenirken. daha bir suru sebep saya blirim. Bu borç takmalardan dolayı. FB kendini sürekli günceliyor. 10tane hesaptan kaçtanesini lımıtler dusmeden harcata biliyor satıcılar bunun garantisini versin. 1-2-3 daha fazlamı ınanmıyorum.