Kuruluş zamanlarınızdan beri sizinle çalışıyorum. İlk baştan 20 domain kaydederek başladığım bu serüvene ileri ki zamanlarda diğer domainlerimi size transfer ederek devam ettim. Hatta en değerli domainimi (kendi çocuğum gibi sevdiğim domaini) iki gün önce de size transfer ettim. Trasnfer sırasında dns yanlış yazmışım, transfer tamamlandıktan sonra sizden bunu düzenlemenizi istemiştim ve çok kısa sürede bana yardımcı olmuştunuz.
Bugüne kadar her destek talebime hızlıca yardım ettiniz. Uygun fiyat vermeniz ve kalitenizden ödün vermemenizde takdire yakışıyor. Ancak son zamanlarda forumda hakkınızda olumsuz konular görmek herkes gibi benim de içimde kuşku bırakıyor ve bir güvensizlik yaratıyor.
Önceden konu açan kişiler soru sormuş felan diye düşünüyordum ama artık arkada bir art niyet arıyorum. Yasal haklarınızı kullanırsanız bir daha benzer durumların yaşanmayacağına ve uzun yıllar boyunca altyapınızı daha da güçlendirerek devam edeceğinizi inanıyorum.
Bu mesajımda maddi veya manevi bir çıkarım yoktur. Sektör de uygun fiyata kaliteli hizmet veren
@TeknoClouds; firmasını uzun zamandır kullandığımdan iki çift laf söylemek istedim.
Konu için teşekkürler, başarılarınızın devamını dilerim.