Prsoners adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar; sizlerden wordpress tarzında bir script istemekteyiz.Bu scriptte ki özellikler başlıca şunlar olacak.
Sistemde 1 adet yönetim paneli olacak(2 veya daha farklı tasarım olursa daha iyi olabilir)
Sistemde biz sadece tasarım veya tema yerini değiştireceğiz ve sitenin tasarımı baştan sona değişecek.
Bu değişecek tema dosyası tasarım dosyaları olup bize fazla bir iş çıkarmamalı.
Kurumsal scriptlerde olan blog,haber duyurular,sayfa oluşturma vb. tam listeye alttan erişebilirsiniz.Bu admin panelinde olan kısım olacak.
Ayrıca sistemde bu sayfaları ve modülleri kapama açma sistemide olmalı.Ayrıca bizim modül ekleyebileceğimiz misal instagram modülü gibi sisteme modüller dahil edilmeli.
https://paste.ubuntu.com/p/9jnJDwqmDH/
Sistem tamamen php ile yazılacak kolay bir framework de kullanabilirsiniz codeigniter gibi.
7.x.x sistemleriyle güvenli olmalı.
Böyle bir sistemi satan arkadaş varsa satın alabiliriz veya sıfırdan yazdırtacağız.
Ücreti ne olur aklımda hiç bir fiyat belirlemedim ne kadar zor olduğunu bilmediğimden ötürü.
Büyük bir ihtimalle çalışacağımız arkadaşla konya veya istanbulda yüzyüze görüşüp öyle çalışacağız.
Sistemi satış yaptıkça güncel tutmasını da isteyebiliriz(ücretiyle)
Şuanlık bu kadar atladığım veya yanlış aktardığım bir bölüm var ise affola.
Fiyat ve süre ile pm atabilirsiniz.
Merhaba Hocam

Php istemeniz işi bozdu. Asp olmasında sakınca olmasaydı fiyat teklifi atıcaktım.

Saygılarımla