bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam mahkeme 5 yıl hiç bir olaya karışmama şartıyla serbest bıraktı dediğiniz gibi hakimde söyledi üst mahkemeye taşınmasını istiyor musunuz dedi bende dedim hakim bey konu kapanacaksa şimdi kapansın gitsin zaten kimseye karışmıyorum dedim
Ülkede çeşit çeşit insan yaşıyor. Şuç işlemeyi meslek edinmiş, yaşam tarzı edinmiş sürüyle insan var. Hakim sizde olumsuz kanaat uyandıracak bir şey görmemiş. Öyle olsa direk ceza verirdi. 5 yıl hiç bir olaya karışmama şartıyla serbest bırak bu benzer durumlarda çokça uygulanan bir şey. Suç işlemekten caydırmak için verilen bir karar. yani size özel değil. O yüzden yok oraya başvur buraya başvur tamamen gitsin diye bir mantık söz konusu değil.

Kasti olarak bir olaya karışırsan eski olayı gözönünde bulundururlar. Yok gayri ihtiyari bir olay içinde yer almışsan onu dikkate alırllar. Sonuçta hakim savci zebani değil.

Bana da koskoca medya holding benzer biri durumdan hakaret ve iftira suçlaması yapmıştı. Çok şükür savcılıktan döndü.

Sokkata elini kolunu sallayıp dolşan a sayısız katil hırsız terörist vs var. kanunları herkesten iyi bildikleri için rahat yaşıyorlar. O durumdaki insanlar zaten biliniyor.