Ben alismistim surekli zilimin calinmasina. Ben de sizin yerinizde olsam ayni tepkiyi verirdim. Aile apartmani olmasa belki gormezden gelebilirdiniz ama ufak bir binada ailenin yasadigi bir yerde elini kolunu sallayinin girmesi dogru degil. Hapcisi mi, torbacisi mi geliyor belli degil. Guvenlik icin sikintili bir durum.
Fevri davranip basiniza is acmamaniz icin yorum yapiyor bir cok kisi. Gidip kizlar ile konusup, yer degistirmeleri konusunda soylemde bulunabilirsiniz.Subeni Istanbul gorunuyor. Yeni bir yer bulmalari cok zor olmamali
Kesinlikle haklısınız zaten orta halli bir semt ve mahalle olduğu için hırsızlık olayları yaşanıyor. Birde böyle şeyler olunca insan ister istemez sinirleniyor. Fevri davranıp başımı belaya sokmak bende istemiyorum ama işte. Sabır torbası değilim günün iş gerginliği ay sonunu getir gerginliği zaten virüs bir yandan o maske yi takınca ayrı geriliyorum sıcaklar bir yandan yani gerilmemek için hiç bir sebep yok şu yaşantıda birde bunlar olunca olaylar bu raddeye gelecek.