Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdiginiz mesajda "ve ya baskın attırmak istiyorum içeride 2 tane ****** var ya en sonunda birisi döverek öldürücem yada burası kapanacak. Ne yapmam gerekiyor ?" yaziyor. Buradan yola cikarak dedim. Ha kadinlari ha adamlari dovecen ne fark eder. Adamlarin musterisi icin yine sana olay yapara.
Eski evimde 2 alt katimdaki adam uyusturucu satiyordu. Elektirikleri olmadigi icin gelen direkt benim zili caliyordu. Gidip kimse bicaklamadim. Zili kapattim kafadam rahat oldu. Gelen araiyor zaten . Ardindan evden tasindim.
zili kapattırmam mümkün değil ev telefonu yok cep telefonuda bazı odalarda çekmiyor arayan olursa ulaşamaz çoğu zaman milletin rahatlığı için ben niye rahatsızlık çekiyorum ona anlam veremedim. Doğrudur yazdığım cümlede yazım yanlışı var kusura bakmayın uykum kesilerek uyuduğum için uyanınca asabi ve sinirli olabiliyorum.