Hocam anlam veremiyorum siz yazılanları okumuyormusunuz ben kadınları döveceğim diye bir şey demedim yazımda eksiklik var önceki cevaplarımda kapımı çalanlardan bahsettim gece yarısı uyandırılmak mı zorundayım napayım elin orosbusu yüzünden zilimimi sökeyim ne yapayım ne. Bir gün artık bunalır sinirlenirsem tabiki dövücem başka yolu mu var polisi arayıp '' yanlışlıkla zilimi çaldılar yan apartmanda ki eskortlar yüzünden şikayetciyim'' mi diyeyim ne yapayım ben sizin zilinizi her gün boyunca gece çalayım siz uyurken ne tepki verirsiniz ?
Yazdiginiz mesajda "ve ya baskın attırmak istiyorum içeride 2 tane ****** var ya en sonunda birisi döverek öldürücem yada burası kapanacak. Ne yapmam gerekiyor ?" yaziyor. Buradan yola cikarak dedim. Ha kadinlari ha adamlari dovecen ne fark eder. Adamlarin musterisi icin yine sana olay yapara.
Eski evimde 2 alt katimdaki adam uyusturucu satiyordu. Elektirikleri olmadigi icin gelen direkt benim zili caliyordu. Gidip kimse bicaklamadim. Zili kapattim kafadam rahat oldu. Gelen araiyor zaten

. Ardindan evden tasindim.