Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fuhus suc degil, fuhusa aracilik suc diye biliyorum. Dogal olarak o kizlari alsalar bile ertesi gun cikip geri gelecek. Devletin yerinde degil, serbest calisan hayat kadinini illaki koruyan biri vardir. Oyle dovecem, kiracam, parcalayacam edebiyati yapmaniza gerek yok. 10 liraya adam bicaklayan tinerci bulurlar.

Sizin sikintinizi anliyorum ama polis 2 tane hayat kadinin pesine dusmez. Arkadasinda organize bir is varmi diye onun pesine duser. Onun icin 1 haftalik takiple gidip kimseyi almaz.
Hocam anlam veremiyorum siz yazılanları okumuyormusunuz ben kadınları döveceğim diye bir şey demedim yazımda eksiklik var önceki cevaplarımda kapımı çalanlardan bahsettim gece yarısı uyandırılmak mı zorundayım napayım elin orosbusu yüzünden zilimimi sökeyim ne yapayım ne. Bir gün artık bunalır sinirlenirsem tabiki dövücem başka yolu mu var polisi arayıp '' yanlışlıkla zilimi çaldılar yan apartmanda ki eskortlar yüzünden şikayetciyim'' mi diyeyim ne yapayım ben sizin zilinizi her gün boyunca gece çalayım siz uyurken ne tepki verirsiniz ?