BasakT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka sizinse kusura bakmayın Sizin bankanıza özel bir durum değil Ama yaptığım yorumlar tek banka için değil çok elemanlı, çok müşterili ve çetrefilli tüm kurumlar için geçerli. Tecrübe ile sabit ister gidip şubede görüşeyim ister telefonla her görüştüğüm farklı bir şey söyler. Bilen adama denk geldim mi tüm sorunum yaklaşık 30 sn de çözülür. Belki de ben şanssızımdır, ben hariç herkes işlerini 1 kerede hallediyordur o da mümkün tabii. Zaten amaç gömmek değil tecrübelerimden yola çıkarak mevcut denemelerinde sorununu çözemeyen arkadaşımıza yardımcı olmak.
Banka benim değil ama bankada çalışıyorum, işleyişi çok iyi biliyorum ondan yorum yaptım. çok elamanlı kurumlarla bankalar aynı klasmanda değil. BDDK diye bir şey var ve her işlemin bir süre içerisinde bitmesi gerekiyor, en büyüğünden en küçüğüne bankalar çok sıkı denetlenir. Şubeye gidersin onlar sana iade yapamaz zaten iade yapan birime durumu bildirirler.

Benimde amacım arkadaşa yardımcı olmak olduğundan bir önceki yorumu yaptım. Benim çalıştığım kurum olsa çok daha hızlı yardımcı olurdum ki daha 2 gün önce burada bir arkadaşa yardımcı olmuştum.