WHMSC sitemi bitirmeye çalışıyorum, arkadaşa durumu izah ettim. PayTR'dende 200 250 lira bakiye tutarında sadece bugün iade geçtim.
Çok fazla konuşacağım birşey yok. Arkadaşın çok ciddi problemleri var :S daha öncede sanırım banlanmış. Durumu kendisine izah ettim. Böyle bir konunun gerçi eninde sonunda açılacağı belliydi.

Aramızdaki özel konuşma konunun altında . Admin panelime Wisecp lisansı bittiğinden erişemiyordum (2-3 gün oldu), iade söz verdiğim not aldığım müşterilerde o panel üstündeydi. WHMSC 'de taşıdıktan sonra ürünlerimin silinmesi ve temanın versiyon uyumu yaşaması ve 3. kez yeni tema hazırlamam yüzünden gecikti. R10 yönetimide bu geçen ay yaşanan olaylardan haberdar. 0'dan modülleri kur, ürünleri ekle, müşterileri taşı, ürünleri tanımla vb iyice gereksiz uzadı .
Bu arada üstüne basarak şunuda yazıyorum. Ben Oyun-Kurumsal site olmak üzere 2 site işletiyorum Anadolu Hostta. 2 site birden hazırlayıp altyapısını kurmaya çalıştığımdan ve WHMSC fazla aşikar olmadığımdan gecikme yaşadığımı inkar etmeyeceğim.Ancak Discord kanalımız aktif ve oradaki destek talebi açan herkesin sunucuları sorunsuz şekilde devam etmekte,ayrıca telefonda aktif . Telefondan İade isteyen son 3 günde herkese iadesini verdim ki bugün sırf 200 liradan fazla iade verdim:S Yaşanan sorun için üzgünüm ancak altını çize çize yazıyorum. Sorun benden kaynaklı değil,benimde ekmeğimle oynayan insanlar var.... ^^
https://www.r10.net/forum-disi-sikay...post1077819162 ki ben dava açmamıştım yada şikayet etmemiştim adli kurumlara ama sanırım bu olay yüzünden bende pazartesi savcılığa dilekçemi vereceğim. 9 aydır tek şikayet konum yoktu ve açılmış oldu.

Özel hostu rahatsız etmende tuhaf, ayrı vergi levhası olan , ayrı firma.Kendisi sadece "eski" ortağım ve yakın arkadaşım, ancak iş başka dostluk başka olayı sonrası ayrıldık.Geçmişte bu r10 hesabını şirketim adına açmıştı. Bilgileri bende değiştirtmek istedim.
sana verilen fransa sunucudaki olayın ana sebebi izinsiz up down yapan discord botçularının olduğu makineye düşmüş olmandı. Benzer sorunu yaşayan müşterilere Roubaix'teki boş sunuculara aktarıp 450 500 mbit hız almalarını sağladım ve up down yasağını çiğneyen müşterilerin makinelerini askıya alarak sorunu çözdüm.Uzlaşımcı ve mantıklı insanlara çözümümüz daima var. Bu konunun buraya gelmesi ve bana " tokatçı " denmeside üzücü oldu tabi.
Ki tekrar kontrol ettiğimde 25 'inde Mesut Kır adlı birisinin sunucu almadığını Durhasan Dur adlı birinin Fr-1 paketi aldığını, iade talebinde bulunduğunu, iadesini verelide 2 gün olduğunu görmüştüm. :S O nedenlede size isim soyisim ve sunucu ipsi sordum . O tarihte benden 25 TL sunucu alan Mesut isimli bir müşteri bulunmamaktadır. Paytr panelimin resimlerimi r10 yönetimi isterse özelden paylaşırım. Hassas bilgiler ve çokfazla isim soyisim olduğu için buraya atamayacağım. Birsürü iade geçtim 2 gündür , 28'inde Fr vds1 alan siparişinkinide dün geçmişim zaten. Ancak arkadaşın isim soyismi ile siteden 3-4 gün önce benden iade isteyen müşterinin adları uyuşmuyor. Tekrarda söylüyorum bu uyuşmazlık yüzünden özelden kendisine isim soyisim ve sunucu bilgisi sormak zorunda kalmıştım.