tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın kafasında sorun mu var dediniz burada bana göre bu konumda şikayetçi olan kişiye haklı gözüyle bakarım ozelhost olarak kendi geçmişinize bakın derim forumda detayları okumadım sadece insancıl gözle iletişim becerilerine bakarak böyle bir yorumda bulunuyorum önüne gelen hosting şirketi kurmaya çalışınca bu tür şeyler yaşanıyor sanırım iyi geceler dilerim mod arkadaşlar gereğini yapar zaten kişisel bir bakış açısıdır 🙃
İlk yazdığınız konu için haklısınız, kusura bakmayın. Fakat bir başka biri gelip hiç yoktan sizi başkasının yerine koyup "heee!?" gibi konuşunca ister istemez insanın sinirleri zıplıyor. Eğer arkadaş bize gelip konuda sizin skype adresiniz var fakat siz farklı firmasınız acaba nasıl ulaşırız kendilerine? dese idi sonuna kadar yardımcı olurduk inanın. Yine kendi adıma konuşuyorum olmadığım birinin yerine koyulmak bu hayatta en nefret ettiğim şeydir ve açıklamalarımıza rağmen sürekli aynı ithamda bulundu bize biz neden farklı bir firma ile yaşanan soruna dahil olmak zorundayız? "Önüne gelen hosting şirketi kurmaya çalışınca" lafını da başka şirketlere saklarsınız o tür bir şirket olduğumuzu sanmıyorum.