zeytin8899 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Safranbolu guzel olur hocam denizede yakin 1.5 saat yakin.
Teşekkürler araştıracağım.

zAHo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bildiğim için demiyorum ama havası için bile hayatımda hep taşınmak istediğim yer Rize'de evlerin uzaklıkları birbirine biraz çok olan mekana taşınmak.
Teşekkürler araştıracağım. Karadeniz bir başka güzel evet yağmurdan başımızı alamayız
emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size çırak olabilirim hocam pm atabilir misiniz ne iş yaptığınız hakkıdında sakıncası yok ise bilgi almak istiyorum cayır cayır ek iş aramaktayım bende isviçre'e kaçacağım
Estafurullah hocam ne çırağı
seomedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalova'yı tavsiye ederim bende oraya gitmek istiyorum aklımda bu var. Esenköy'e bi bak araştır.
Teşekkürler araştıracağım. Arap vs çok diyorlar bakındım oralara
bilalaydemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sürekli gittiğim yerler değil ama gezip gördüğüm yerler, Ata Demirer'in film çektiği yerlerin hepsi harika yerler oralara gidebilirsiniz hem insanları cana yakın
Teşekkürler araştıracağım.
BicerProduction adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence İstanbul'da yaşıyordum. Muğla'ya yerleştim 1 sene önce, şirketimi de buraya getirdim İstanbul'daki müşterilerle de yoğunluklu ağabeyim ilgileniyor. Ara ara işler için gidip geliyorum buralar acayip sakinlik anlamında güzel, öneririm.
Teşekkürler evet oralara da bakınıyorum en önemli şeyim sakinlik ve huzur İstanbul'dan bıktık artık