constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çarşamba sabahından beridir baş ağrısı, burnum ve gözlerim yanıyor, burnum kanayacak gibi acıyor, ateş, aşırı halsizlik, kemiklerim kırılıyor gibi ağrıyınca dün devlet hastanesine gidip sürüntü verdik. Tam çıktım geri döndüm. Dedim ki bende akut farenjit var her sene tekrarlar, acaba bir iğne ilaç verir misiniz dedim. Doktor sağolsun hemen iğne vurdu ilaç verdi. Dışarı çıkana kadar ateşim düştü.

Bugünde ishal, yemek yerken bulantı, üşüme titreme, hafif öksürük şikayetleri de bugün ortaya çıktı. Az önce Sağlık Bakanlığı Personeli aradı ve testiniz pozitif dedi. Yetişirlerse geleceklermiş. Yoksa yarın. Zaten dünden beridir karantinaya aldım kendimi. Şu anda sadece hafif ateş ve terleme var. Arada da ani bir üşüme geliyor. Şu anda bu yazıyı oturarak yazıyorum çok şükür. Sanırım hafif atlatıyorum yada PCR testi yanlış çıktı.

Çünkü ortada hiç bir şey yokken salı günü bir işe girdim ve sucuk gibi terledim. Soğuk su içtim üstüne. Ertesi gün semptomlar ortaya çıkmaya başladı. Belki de test sonucu yanlış çıktı. İnşallah öyledir. İmkanım olursa tomografi çektireceğim pazartesi günü. Bakalım ciğerlerde gözükecek mi?

Rabbim herkese kolayca atlatmayı nasip etsin. Herkesi sevdiğine bağışlasın.

En önemlisi moral, moral, moral.

Çok geçmiş olsun.
PCR testi hasta olduğunuz halde sürüntünün doğru alınamaması nedeniyle negatif çıkarabilir.
Yani negatif çıkarsa bu %100 hasta değilsiniz demek değildir ama pozitif çıktıysa bu kesin pozitif demektir.
Yani kendinizi karantinada ve moralli tutun.
Acil şifalar dilerim. İnşallah grip gibi atlatırsınız.