Pazardan elma almıyorum, Mesajı attığınız saat : 16:02
Mesajı gördüğüm saat : 19:00
Şuan ki saat : 19:50 ( Yurtdışındayım saat farkları bu yüzden )
Attığınız domain 19 yaşında bir domain;
- Daha önce kulanılmış olabilir ( webarşiv kayıtlarına bakımak lazım,)
- DA Pa değerleri nelerdir,
- Kuracağım olan sistemde gider mi ? Gitmez mi ? Düşünüp karar vermem lazım,
- 19 * Son domain fiyatı : 10 dolar deseniz = 190 dolar yapar : Buda benden en az 1500 tl den fazla para isteyeceğiniz anlamına gelir ki bu kadar egolu bir insan olarak sizin aklınızda ki fiyat çok daha fazlasıdır..
- Satacagınız domaine ait marka tescili var mı, sorun cıkarır mı marka tescil ettirmemde bunları arastırması,
- Aynı domaine yakın türde bir domain var mı ? Varsa işlevde mi ? Kelime farklılıkları sıkıntı çıkarır mı ?
- PAzara bu domainle girersem insanların akılda kalıcı olur mu ?
- Yada biri google a bu domaini yazdıgında yada browsera daha farklı bir şey çağrışır mı yazması kolay olur mu ?
Bayilik alacağım yerlerde bu domainle işe girsem, bayilikle alakalı sıkıntı çıkarırlar mı? Sonrasında bu domainin n11, gittigidiyor, trendyol pazar yerledrinde magazaları alınmış mı ?
Yani cevaplanması gereken ve düşünülmesi gereken bu kadar şey varken, mesajınızı görünce aa tamam alayım mı dememi bekliyorsunuz ? Sizin profesyonellik anlayışınız bu kadarsa, domain sizde kalabilir, ilgimi çekmedi teşekkürler..
Öncelikle rica ederim,
Lütfen tek taraflı düşünmeyin, tek alıcı siz değilsiniz. Bu akşam farklı birine daha göstereceğim. Belki 1 saat civarı forumda bekledim online olduğunuzu gördüm, yazmayınca bir anlık öyle yazdım. Sizin de işleriniz olabilir yazamamış olabilirsiniz kusura bakmayın. Genelde bütçe aşan veya beğenilmeyen domain olduğunda geri dönüş yapmıyorlar. Olumlu olumsuz farketmez, satıcı geri dönüş yapmanızı her halde bekleyecektir. Ayrıca o yazdığınız kriterlerin hepsini sorsaydınız size açıklayabilirdim. Kendi domainim sonuçta, tüm sorularınızı yanıtlayabilirdim. Hem egolu olduğumu nerden çıkardınız bilmiyorum fakat egolu olsam bu uzun yazınıza yanıt vermem, aynı mesajıma cevap vermediğiniz gibi bunu da bilin. Son olarak, umarım istediğiniz domaini bulursunuz.
Saygılarımla.