MitiSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam inceledim şimdi evet sistem özellikleri gerçekten çok güzel kullanacağımprogramları rahatlıkla kaldırır diye düşünüyorum.Oyun oynamayacağım zaten bu tarz programları kullanacağım sadece biraz takılmasıda pek mühim değil.Touchpad dışında başka herhangi bir sorunu varmı acaba hocam? Macbook air kullanıyorum ve touchpad olayına çok alıştım mouse kullanmıyorum son 2 senedir
Hocam bilgisayarın touchpad harici bugüne kadar hiçbir sorunu olmadı, laptoplarda bilgileri yazan etiketler olur yapıştırma o elime takılıyor diye ben kendim söktüm o etiketler genelde ısınma yapınca yavaş yavaş açılmaya başlıyor diğer laptoplarda aynısının olması rahatsız edici olur diye düşünmüştüm, haricinde ekstra hiçbir probleme rastlamadım, touchpad harici sorunsuz şekilde şu an kutusunda, kutusu 2-3 kez kargoyla gitti farklı bir bilgisayara bir şey olmasın diye kullanıldı fakat hala sorunsuz ve sert olduğundan darbelere vb. dayanıklı duruyor. kutusunun fotoğrafını da ekleyeceğim konuya buraya da bırakıyım;

Not:
Bilgisayar gönderilmeden önce kontrollerini tekrardan sağlayıp göndereceğim.