18 yaşımdayken porche alacak param vardı nakit 200 bin dolardan fazla param vardı zengin bir ailede doğmadım gece kondu da büyüdüm yiyecek peynir zeytinimiz yoktu 18 yaşımda bunlara sahip oldum özet olarak sahip olma sebebim
Hiç halı saha da maç yapmadım
Sokakda misket oynamadım
Lisede ortaokulda millet kafe kafe gezerken ben çalıştım.
Millet karı kız keserken ben çalıştım
Kısacası ben hep çalıştım sonra ne mi oldu söyleyeyim ?
O kafelerde karı kız peşinde koşanlar bir süre sonra cebinde yemeğe gidecek parası olmazken ben gezmeye başladım
Yılda 5 10 tane il gezmeye başladım ortalama her ay tatile çıkmaya başladım kısacası ben çok şey feda ettim belki geri gelmeyecek zamanlarımı harcadım ama ileriye dönük kazandım.
Hayat bir yatırım gibidir ne kadar şey yatırır feda ederseniz o kadar karşılık alırsınız evimde internet bağlantım dahi olmazken ben internet cafelere gidip iş alıp offline ortamda sıfır dökümanla sıfır eğitimle projeleri tersine mühendislik ile çözüp bitirip teslim edip evime interneti bağlatıp bilgisayar alıp ilk telefonumu aldım şimdi ki insanlara bakıyorum coğu el bebek gül bebek...

Bakmayın öyle gördüğü herkese baba parası diyenlere onların hepsi kendi başarısızlıklarını zayıflıklarını bahanelerin arkasına sığınarak örtmeye çalışıyor ve emin olun ki baba parası diyenlerin bir çoğu babasında para olsa görgüsüzlüğün dibine vuracak insanlar...

Hemen hemen her model araçlara sahip oldum ki bunlar hep bmw mercedes audi grubu 1 tane bile instagramım da resmi yoktur bir defa olsun arabam kapıda dursun diye valeye vermedim bir defa olsun etiketini yapmadım ama linea'ya binip baba parası diyenler kaputa oturup 30 tane resim çekip atar aynı şartlara sahip olsak görgüsüzlüğün allahını yaparlar çünkü bastırılmış bir kıskançlık duygusu var

bu konu uzar gider daha 20li yaşlardayım başımdan geçenleri anlatsam oturur kitap yazarlar 10 sezon dizi çekerler görmediğim ortam görmediğim insan kalmadı çok şey feda ettim ama şuan da çantamı alıp istediğim şehre gidecek kadar özgürlük sahibi oldum kısacası hiç bir şey feda edemeyip asgari ücret hesabı yapan tiplerden iseniz kaybetmek zorundasınız yapacak bir şey yok kim ne derse desin ister egoist ister ayrımcı insanların hepsi eşit değildir bir itaat eden sürekli boş yapan alt tabaka vardır bir de çalışıp sürekli bir şeylerle uğraşan üst tabaka vardır bu böyledir 1 defa yaşıyorsunuz ondada 3. sınıf olmayın yazık öteki bir dünya yok başka bir hayatınız yok başka bir şansınız da olmayacak giden zamanda asla geri gelmeyecek.