Bu dünyada ne kadar çok ilim biliyorsanız, buluş yapma olasılığınız o kadar yüksek. Bir programcının en fazla hakim olduğu programlama dili 10 tane olsun. Ama bir chip sayesinde belki 10 dan fazla programlama diline hakim olacak ve takıldığı yerleri başka programlama dilleri ile çözecektir.
Bir bilim merkezinde bile binlerce bilim insanı var ve birbirleri ile fikir alışverişi yaparak bir buluş yapabiliyorlar.
Konuya yorum yapan arkadaşın demek istediğini anlamamazlıktan gelip üstüne, bu yorumu atarak cahilliğinizi garanti altına aldığınız için tebrikler.
Kardeşim inşallah o çip çıkarda sana biraz okuduğunu algılama olasılığı yükleriz, eskiden tv gibi şeylere şeytan icadı bu falan derlerdi evlere sokmamaya çalışırlardı o tarzda oraya gönderme yaparak şeytan icadı yorumunu yaptım.
Arkadaşda bana, sen böyle düşündüğün için tofoğa bile binemiyorsun dedi.
Yav deki millet tofağa bile binemiyor beni tanımazsın etmezsin anlamadığın konuda niye yorum yapıyorsun.
Şimdide sen kardeşim, konuya ilk yorumumda söylemek istediğimi anlamayacak kadar zekayla bana cevapmı veriyorsun😁