Merhaba,
Burası her şeyden önce bir webmaster yani bilgi + ticari forum olduğunu düşünüyorum. Fakat bazı kategoriler normalin ve ticari kısmın dışında çok fazla karışık,aradığını bulamaz durumda.
https://www.r10.net/android-amp-ios-...ma-gelistirme/
Örneğin ; Bir mobil uygulama yaptıracağız ve ben buraya girdiğimde uygulama geliştirme başlığı adı altında ilanları, ticari konuları görmek isterim. Kimler uygulama yapıyor,geliştirme hizmeti veriyor bunları görmek isterim. Fakat soru alanı gibi olmuş, ticari hiç bir konu göremiyorum. Evet başlarda ticari konular var ama onlarda sıralamada yükselmek adına açılmış ve reklam olarak sabitlenmiş.Diğer tüm ticari konular soruların arkasında kalmış, çok ileri sayfalarda yer alıyor.
Yani bu alanlara bir ekstra kategori ile " Uygulama geliştirme " başlığı altında değil de "bu konuyu açtığım sorum var kategorisi tarzı sadece uygulamalarla ilgili sorusu olanların başlık açacağı bir kategori olabilir. Dediğim gibi burası bir forum olabilir ama her şeyden önce web kelimesinin ticarete dökülmüş en büyük topluluğu.Bu yüzden soru konularının , ticari konuların önüne geçmesi üzücü, aradığımızı bulamıyoruz. Flood yasak, konu öne çıkarmak yasak,ticari konusunu açmış arkadaş ama üzerine kaç tane yeni konu ile sorular sorulmuş.Ben mobil uygulamanın herhangi bir konumunda yer almıyorum, kendi ticaret konum yoktur.Sadece gördüğümü dile getirmek istedim. Burada ticareti yapacak insanların kaçıp başka komisyon tarzı çalışan Bi***** gibi yerlere gitmesi hoş olmaz. Buranın değeri hep ön planda olması gerekir.
Bu konuda yönetim bir şey yapabilir mi sormak isterim, iyi forumlar.