Peki nic.tr neden itiraz edip domaini alıyorsunuz, başkasının kullandığı bir domaine ben itiraz edip alabiliyor muyum, çok saçma, eğer başkası almışsa domanini ki bu domain bir kurumsal firmaya da ait değil, başkası almış belki ilerde değerlendirmek isteyecek, bence haksızlık, başkasının domain adresine itiraz edip ele geçirmek.
Kardeşim yargılamadan önce .net.tr kayıt politikası ve kurallarını bi okuyunuz lütfen
Peki nic.tr neden itiraz edip domaini alıyorsunuz, başkasının kullandığı bir domaine ben itiraz edip alabiliyor muyum, çok saçma, eğer başkası almışsa domanini ki bu domain bir kurumsal firmaya da ait değil, başkası almış belki ilerde değerlendirmek isteyecek, bence haksızlık, başkasının domain adresine itiraz edip ele geçirmek.
Kendisi öyle diyor fakat öyle bi emek veya site olmuş olsaydı ortada bana verilmezdi site kardeşim.
1.5 yıllık bi süreç bu kurul dediğimiz 1 saate olayı çözmüyor yani kaç kere girmiş kaç kere kontrol edilmiştir allah bilir.
Ve kaç gün veya kaç ay site boş ve projesiz durmuştur ki bana vermiştir.
Yani girdim baktım proje yoktu al sana verdim gibi bi olay değil.
Arkadaş diyorki 404 verdiği ana denk gelmiş diyor. Honting kaynaklı bi hata olurken denk gelmişler diyor. Adamlar çocuk değil ve bu iş için orada olan insanlar.
1.5 yıl süren bi mevzuda siteye 1 kere bakıp boştu al dememişlerdir inanın.