Dışarda su satsanız ve suyu tedarik ettiğiniz firma bir zamandan sonra size su satmasa veya geç satsa bu durumda suç sizin mi yoksa tedarik ettiğiniz yerin mi? Bencr - ticaret puanı kullanılmamalı. Bakiye yüklemeden önce iletişime geçip teyit alın ondan sonra bakiye yükleyin. Tedarikçiden kaynaklanan sorunlardan dolayı burda ticatet yapanlara - puan atarsanız ekmek parası kazanamazlar. Önce sorun ondan sonra bakiye yükleyin. Trendyol gibi yerler ürününüzü 2 gün geç kargoya verince hemen gidip savcılığa şikayet ediyor musunuz? Hayır...
Smm panelim yok, panelim varmış gibi onları savunuyorum gibi anlamayım ama düşüncem böyle. Genelde tedarikçi kaynaklı sorun yaşıyorlar. Sorun yaşamadan satış yapmayı onlar da ister.
O zaman buraya reklam verip anlık yazıp insanların zamanını neden çalıyorlar. Ben su satan bir firma olsam. Bir gecikme yada problem yaşadığımda müşterilerime bunu beyan ederim. Şuan yoğunluk var bilginiz olsun diye. Bu bu kadar basit..
Merhabalar ;
Test edildiğinde anlık atan bir servis başka bir zamanda 20 dakikada veyahut 40 dakikada atabilir Servis yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir Ki Ucuz servislerden anlık işlem beklenilmemelidir hergün smm panel sahiplerinin gün ve gün bu servisleri kontrol etmesi zaten olanaksız smm panel kullanan birinin 20 dakika veya 40 dakika gibi uzamaları bana kalırsa dert etmemesi gerekir çünkü o Servisi kullanan tek o kişi değildir ve her türlü durum oluşabilir bana kalırsa - trade verme gibi bir durum smm panel sahiplerine haksızlıktır bu şekilde görüşünüze katılmıyorum
Servisinde 20 dk yazılabilir ama anlık yazılması kandırmaca olur..