Uygulamadan maddi kazanç beklentiniz var mı?
Maddi reklam ws gibi bir ekleme ve maddi beklentim. Yok asla da olamaz fakat uygulama nin ve belki uygulama reklamı için bağış bölümü olabilir tabiki bu uygulama yi yapan arkadaşlarım bu konuda fikir veya önerileri de. Önemli şimdi size birkaç şey yazmak. İstiyorum basimiza gelen olası maddi olarakda aslında destek olması gerektiği konusunda başımızdan geçen birkaç olay ve aslında bunları sürekli yasamaktayiz kan bağışı yapacak kişilerin bazen yol parası bile olmadığı anlar oluyor yapabiliyor şak bizler yol parasını Karşılıyoruz veya hasta yakınlarının durumu iyiyse kendileri karşılıyor bazende arabası olan üyelerimiz karşılıksız bağış yapan insanı alıp kan verdikten sonra geri götürebiliyir şuan bu nadir oluyor çünkü bunu herkesten talep Edemiyoruz bazen hasta farklı şehirlerden gelmiş hasta yakınlarının kalacak yeri olmuyor ben birkaç kez kendi evimde bu şekilde misafir olarak ağırladım hatta birkaç kez üyelerimizden birkaçının boş evi vardı toplama birkaç gerekli eşyaları eve koyarak geçici olarak misafir olarak ağırlandi bu işi yapan çoğu arkadaşımız gönüllü olarak insanlık vazifesini yapmaya çalışan normal. Maaş ile geçimini sürdüren insanlarız bizimde bazen yapabikecekkerimizin bir sınırı olmakta keşke daha fazla imkan olsa elimizden daha fazlası gelse kafamda çok güzel şeyler var bu konuda mesela uygulamada hasta ve bağış yapan insanları hastahane kantininde veya yakın uygun bir kafe tarzi yerde bir araya getirip tanismalarini ve bu konuya daha fazla dikkat ve hassasiyet çekmeyi planlıyorum uygulamada butur etkinlik paylaşımlarını da yapabilirsek harika olur ve durumu iyi olan insanların maddi olarakda destek vermeleri işimizi gerçekten daha fazla kolay lastirip yolumuzu açar ve bu yolda daha hızlı adımlar atarız