Sen piyasada ki yazılımları bilmeyip eticaret yazmaya kalkarsan zaten o eticaret olmuyor maalesef

amatörce bir iş yapıyorsun büyük ihtimalle. piyasada ki yazılımları incele ona göre yaz. piyasada ki yazılımlarda sadece KDV eklenir standart olarak ve ayarlara fiyatı Sadece Fiyat + KDV veya KDV Dahil fiyat gibi seçenekler eklenip müşteriye bırakılır bi araştır yaz demolar çok şayet bunu forumda satacaksan pekte önemi yok :d
1-2 e-ticaret scriptlerini inceledim ama yaptıgım proje pazaryeri tarzında bir e-ticaret sitesi yani tek bir satıcı yok birden fazla kullanıcı birden fazla kategoride satış yapabilecek tarzda. Soruyu sormamdaki amaç piyasanın içinde olan arkadaşların yorumlarını almak evet dediğiniz gibi hemen hmeen %90 e-ticaret sitelerinde sadece kdv eklenir yada kdv dahil fiyat olarak sunulur ürün. Peki işleyişte sıkıntılar çıkıyor mu bunu merak etmiştim aslen

yaptıgım işleri satacağım yere göre değilde en mantıklı şekilde olabilecek şekilde yaparım, çünkü bilirimki yaptıgım iş benim imzamdır