Selam arkadaşlar ben facede kan bağışı grup ve sayfalarım var kendimce uğraşıyorum insan olarak insanlık adına iyilik yapmaya çalışıyorum hasta ve bağış yapan insanları bir araya getirmeye gayret gösteriyorum lakin artık bunu mobil uygulamalari insanlar cihazlarına indirerek daha hızlı sonuç almak. Gerekiyor dünyada Kan bulunamadığı ve bulmakta çok zorlanikdigi birçok zaman oluyor sosyal medya evet güzel lakin ilgili paylaşım harici paylaşımların çok. Olmasından kan paylaşımlarını göremeyen kaçıran çok insan oluyor bu yüzden artık insanlara cihazlarına uygulama indirip olduğu bölge ve kan grubu kriterlerine göre kan ihtiyacı paylaşımların uygulama sayesinde kan grubu ve o bölgedeki kişilere uyarı. Mesaj göndermek gerekli Bu tarz bir uygulama yapabilecek ileriye yönelik geliştirilebilir olması ve benim bunu maddi olarak yapmadığımı bilmenizi istiyorum bu uygulamayı yapabilecek arkadas veya kurum varmi acaba hayır kimse böyle bir iyilik yapmaz sa da sonuçta bende normal. Çalışan bir insanım uygun fiyata yapabilecek. Olursa da görüşe Biliriz inşallah bu iş insanlik için iyilik için aklımda uygulama ile ilgili olması gereken fikirler var tabiki sonuç olarak eniyi sini yapacak arkadaşın da kendi fikirleri olacaktır ve sadece uygulama yapmakla. Bitmeyecek sonuçta Birtane play hesabı almam gerekiyor baktım. 25 dolar onuda ayarlamaya çalışacağım artık biraz fazla mesaile onuda çözerim inşallah sonrası zaten yapan olursa sürekli o arkadaş ile irtibat ta kalinip gelişimi ws içinde iletişim. Halinde olacağım inşallah birileri çıkar hatta birkaç kişi birlikte iyilik için birleşip yapsalar nekadar çok. Kişininkatkisi olursa çok güzel olur diye düşünüyorum uygulama yapılırsa şayet ve play e yüklediğim takdirde gruplarım daki ve sayfalarımızda ki insanlar ile üyelikleri başlatarak onların yorum yapmalarını oy vermelerini ve paylaşmaları ni isteyerek yola daha hızlı devam etmeyi planlıyorum. Varmi iyi insanlar bekliyorum
guzel proje sız uygulamayı yapın gogleplay store ucretsız hızmet olarak bız sunarız