İnsanoglu nankordur hocam bu konuda ne desenız haklısınız. Çok Yasadııgım içimn artık gormuyorum gormemezlıkten geliyorum.
cidden dediğiniz gibi insanlarıda kıramıyoruz kendimiz gibi görüyoruz en büyük hatamızda bu
Doğru söze ne denir? Teşekkür etmekten bile imtina ediyorlar, yoksa galiba ağızları orada kalacak.
inanırmısınız bir müşteriye yardımcı oldum toplam 1,5 saatimi aldı eyvallah dedi teamwiever'dan attı beni bir teşekkür dahi etmedi ve 1 hafta geçti aradan tekrar yazdı sorunum var diye güldüm geçtim
bende geçen birine yardımcı olmaya çalıştım sanal kart sağlayabilcek var mı yardımcı olur musunuz yazmış paparadan alabilirsin yazdım yok ben onumu sordum bilmem ne alt tarafı yardımcı olmaya çalışıyoruz heryeri ayrı oynuyor
İnsanlar Bir Teşekkürü bile çok görmeye başladı artık doğru diyorsunuz
Siz gene iyisiniz hocam son yaptığım ticarette adam direkt youtube taktiklerini söyler misin diye soru sormuştu.
gülüp geçin derim hocam
Maalesef çok haklısınız...
Hiç unutmuyorum bir keresinde buradan bir arkadaşa gece 1'den 4.30'a kadar uykumu bırakıp bir konu hakkında yardımcı oldum ve sorularını yanıtladım son yazdığım mesaja görüldü attı ve karşılığında bir "teşekkürler" yazmadı
Sadece bu forum genelinde değil tabii ki sanalda da gerçek hayatta da insanlar çok nankörleşmiş.
genel olarak bahsediyoruz evet hocam insanlar nankör garip ne desek boş geliyor aslında .
Valla hocam iyiliği vs bırakacaksın.
Kendinden ve yakınlarından başkasını düşünmeyeceksin bu devirde. Boş.
Bunu bilir, konu hakkında ancak bunu söylerim. (ama yinede iyilikten vazgeçemiyor, kimseyi kıramıyorum.)
Vicdanımız el vermiyor hocam dediğiniz gibi