Teşekkür ederim bilgilendirme için, evet uzun zamandır takip ettiğim ama henüz proje olmadığı için sadece izlemekle kaldigim bir yazılımdı. Dediğiniz gibi yerli olması ilgimi çekiyordu. Şuanda bir proje yapmak istiyorum ama henüz başlangıç seviyesinde olduğum için wisecp için bütçe ayirmadim. Açılacak sadece müşteri potansiyeli denenecek yerel olacak... İlk sürüm ya da devir oluyorsa yarı fiyatına devirli de düşünüyorum tabii haala devam ediyorsa devir işlemi... Geçiş mümkünse wisecp ye ilerde proje tuttuğunda neden olmasın gecebilirim. Bilgileriniz iyi oldu kötü itibar vardı bende.
Alıntı yaptığınız konuyu biliyorum oradaki arkadaşlar çözüm değil sadece baltalamak amaçlı yazdıkları için pek kaale almıyorum, bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım ben ilk müşterilerinden biriyim, kullanıcı hatalarını genelde insanlar firmaya yüklemeye çalışır doğal olarak kendi hatalarını kabul etmez çünkü. Bu zamana kadar açtığım tüm destek cevapları 24 saati geçmedi ve hep çözüme kavuştu.
Ben tavsiye ediyorum onun için yerli ve milli olmasıda ayrıca cabası, her sistemde sorunlar çıkabilir, sanki whmcs de hiçmi sorun çıkmıyor, bir bakın bakalım whmcs şikayetlerine anlayacaksınız.
Meyve veren dalı taşlarlar bizim toplumda çekememezlik diyorum ben buna, adam son yazısında coşkuna direk sil benim hesabımı demiş, taviz bile vermemiş. Bende olsam aynını yapardım.